Caută

Pachet promo ceaiuri Yogi Tea Detox si Bedtime Rooibos la oferta speciala

Cunoasteti ceaiurile marca Yogi tea ? Azi venim cu o recomandare noua. Este vorba despre un pachet ce contine 2 ceaiuri Yogi Tea:1 ceai Bedtime Rooibos Vanilie si 1 ceai Detoxifiant.

In prospect scrie ca ceaiul numit Bedtime este recomandat pentru consum inainte de culcare. Are efect benefic asupra somnului.

Ce contine ? Ingredientele la baza acestui ceai sunt: rooibo dulce,  musetel, coaja de cacao, lemn dulce, extracte de lamaie, vanilie, scortisoara, cardamom, roinita, petale de trandafir, ghimbir, piper negru, nucsoara.

Are contraindicatii ? Acest ceai NU este recomandat in cantitati mari persoanelor care sunt hipertensive.
 Yogi Tea Bedtime si Detox
Ceaiurile Yogi Tea
Bedtime si Detox

Ceaiul Detoxifiant de la Yogi tea este un ceai bio ayurvedic care contribuie la detoxifierea si purificarea organismului.

Reda echilibrul interior pentru o buna funtionare a organismului.

Ingredientele la baza acestui ceai sunt: fenicul, lemn dulce, brusture radacina, scortisoara, papadie, ienupar seminte, cardamom, coriandru, piper negru,salvie, patrunjel cuisoare si radacina  de turmenic.

 Toate elementele din aceste ceaiuri sunt obtinute din culturi ecologice certificate.

Ce pret are acest pachet de ceaiuri Yogi tea ? Setul costa putin.

In ambele cutii sunt cate 17 plicuri de ceai. De unde la cumpar ?

Se pot comanda online de exemplu pe acest site cu produse eco bio naturale.

Cine foloseste deja acest  tip de ceaiuri  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog

Aparate de incalzire pana la 45% reducere