Ceai natural Clipe de rasfat de savurat langa lumanari parfumate

In zilele de iarna cel mai placut moment de relaxare si rasfat cand ajungi acasa sau la birou poate fi savurarea unei cesti de ceai.

Recomandarea zilei de azi este ceaiul numit "Clipe de rasfat" de la Niavis.

Este un ceai bio care nu contine organisme modificate genetic deci este Non GMO.

Ce contine ? Ingredientele la baza acestui ceai sunt : rooibos, anasaon eco, cuisoare, bucati de mere ecologice, arome naturale.
Comanda aici ceaiul  Clipe de rasfat
Comanda aici ceaiul
Clipe de rasfat

Cum se prepara ? Ceaiul se face prin infuzare. Adica intr-o cana se pune o lingurita de ceai, peste care se toarna apa fierbinte.

Se lasa la infuzat 5 minute dupa care se strecoara si se bea ca atare sau indulcit cu miere, stevie, zahar de cocos etc.

Ce pret are si unde se gaseste ? Un pachet de ceai Clipe de rasfat de 50g costa in jur de 12 lei.

 Se poate cumpara online pe acest site.

Pentru a intra intr-o atmosfera cat mai placuta cat timp se bea acest ceai se pot aprinde si nistelumanari parfumate de exemplu cele din poza alaturata.
Lumanari pargumate cu vanilie si afine se pot gasi online aici
Lumanari pargumate cu vanilie
si afine se pot gasi online aici

Setul de Lumanari tip pastila cu aroma de afine si vanilie- costa in jur de 3,9 lei si se pot cumpara impreuna de pe acelasi site unde se vinde acest ceai.

 Cine foloseste deja acest  tip de  ceai ?  Va plac lumanarile parfumate ? Le folositi des?  Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog