Cana pentru ceai -3 modele cu inimioara si infuzor

Vrei sa oferi un cadou frumos pentru el sau ea ?

Sau doar cauti un model dragut de cana pentru prepararea ceaiului pentru folosire proprie sau de oferit in dar persoanelor dragi azi venim cu o recomandare interesanta.

Cana cu inimioara comanda online aci
Cana cu inimioara comanda online aci

Am gasit un model de cana din ceramica cu capac si infuzor. Este disponibil in 3 culori alb/gri, gri deschis si gri inchis.
Toate au cate o inimioara desenata pe cana si pe capac.


Cana contine o sita/strecuratoare sau infuzor cu ajutorul careia se poate face usor un ceai delicios.

Cana este din ceramica si are un volum de 250 ml.

Ce pret are si de unde se poate cumpara? Aceste cani cu infuzor si capac costa in jur de 45 lei fiecare. Se pot achizitiona online direct de pe acest site.
Alege modelul si comanda produsul de aici
Alege modelul si comanda produsul de aici

Este o idee de cadou pentru ocazii speciale gen:Zi de nastere, zi de nume, Valentine's Day (Ziua Indragostitilor), Dragobete, 1 sau 8 Martie, Ziua Mamei, Ziua Tatalui, cadou pentru bunici, matusa, unchi, proaspat casatoriti etc

 Cine foloseste deja acest  tip de  cana pentru ceai ?  Va place  ? Le folositi des?  Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog