Ceaiul Drag de soare cu lamaie piersica si petale de trandafiri

Vrei sa gusti un ceai special care te face sa zambesti ca si razele soarelui ? Atunci trebuie sa incerci ceaiul de fructe numit "Drag de soare".

Este un ceai bio si non GMO (adica nemodificat genetic) marca Niavis.

Ce contine ? In compozitia ceaiului sunt: bucati de piersici uscate, coaja de lamaie, bucati de mere, petale de trandafiri roz, petale de galbenele.

Este un ceai certificat ecologic, fara alergeni cu aroma de ananas, lamai si piersica.

Cum se prepara acest ceai ? Procesul este simplu prin infuzare. Intr-o cana se pune cu o lingurita din amestecul de plante si fructe peste care se toarna apa fiarta.
Ceai drag de soare -cumpara aici
Ceai Drag de soare -cumpara aici

Cana se acopera aprox 10 minute apoi se strecoara si se consuma ca atare.

Pentru indulcire eventual puteti adauga 1 lingura de miere naturala romaneasca (vezi aici o gama intreaga de miere)
Miere poliflora din Romania -cumpara aici
Miere poliflora din Romania -cumpara aici

Cat costa acest ceai si unde se gaseste ? Un plic de 50 grame de ceai Drag de soare costa in jur de 12 lei. Se poate cumpara online pe acest site. 


Si mierea cat costa ? Preturile pentru un borcan de miere de 400 grame incepe de la 12 lei. Poti cumpara miere in diverse borcane si arome pe acest site cu produse naturiste.

Cine foloseste deja acest  tip de ceai ?  Va place  ? Il folositi des?  Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plus, )

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog