Ceai cu ghimbir si lamai verzi

Cand vremea de afara e schimbatoare, adica odata e cald de te topesti si peste 10 minute ploua si scade temperatura intr-o clipa si nu ai umbrela la tine si te uzi leoarca, exista posibilitatea sa racesti mai usor. (vorbim din experienta)

Pentru a preveni raceala deja de la primele semne este bine sa bem din cand in cand o cana fierbinte cu un ceai bun.

Recomandarea de azi este ceaiul numit Ceai cu ghimbir si lamai verzi. Este un produs romanesc marca Fares gama Aromofruct
Ceai 20 doze cu ghimbir  si lime cumpara aici
Ceai 20 doze cu ghimbir  si lime cumpara aici

Este un ceai natural, nu contine coloranti sintetici. Datorita ghimbirului ceaiul are efect de improspatare si invigorare.

In compozitia ceaiului mai sunt macese, mere, flori de hibiscus, coriandru.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O cutie cu 20 de pliculete de Ceai ghimbir si lamai costa in jur de 5 lei. Se poate comanda online pe acest site.
Ceai 100 doze cu ghimbir  si lime cumpara aici
Ceai 100 doze cu ghimbir  si lime cumpara aici

Exista si in ambalaj mai mare adica are 100 de doze care au pretul de aprox 12 lei. Se poate achizitiona online de pe acest site cu ceaiuri si produse bio naturiste.

 Cine foloseste deja acest  tip de ceai ?  Va place  ? Il folositi des?  Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plus, )

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog