Ceai romanesc pentru detoxifierea ficatului

Caut un remediu din plante pentru ficat. Ce sa folosesca ?
Recomandarea de azi ese ceaiul numit "Ceai detoxifierea ficatului Ecohep". Este un produs romanesc natural, fara aditivi si fara E-uri.

In prospect scrie ca este recomandat pentru purificarea si regenerarea ficatului printr-o cura de detoxifiere hepatica.

Are urmatoarele proprietati si beneficii :  activeaza functia cailor biliare si al ficatului, este carminativ, putin diuretic, antispastic, coleretic colagog.

Previne dispepsiile, ajuta in caz de insuficienta biliare, colecist cronic sau acut, fiind recomandat si in caz de ciroza hepatica sau anglocolita.
Asa arata ambalajul ceaiului care curata ficatul
Asa arata ambalajul ceaiului care curata ficatul

Ce plante contine acest ceai ? In compozitia ceaiului detoxifiant al ficatului sunt urmatoarele ingrediente: melisa, pedicuta, sunatoare, cimbrisor, galbenele, pelin, rostopasca, salvie.

Ce pret are si de unde pot cumpara acest ceai ? O punga de 150 grame are pret acceptabil .

Se poate comanda online direct de pe acest site  alaturi de alte tipuri de ceaiuri naturale folositoare pentru tratamente naturiste cu plante medicinale.

Cine foloseste deja acest  tip de ceai ?  Va place  ? Il folositi des?  Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plus, )

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog