Ceaiul natural Feminin 50+ te ajuta cand esti la menopauza

Ai peste 50 de ani si vrei sa iti mentii sanatatea si starea de bine ? Simti stari de agitatie, te enervezi din senin, transpiri toata intr-o secunda, nu-ti gasesti locul si ai peste 50 de ani ?
Atunci incearca ceaiul numit Ceai Feminin 50 plus. Este un ceai romanesc produs de Fares.

La ce e bun ? Ce indicatii are ?

Prospectul scrie ca:
- este un ceai recomandat femeilor care au peste 50 de ani

- este un remediu naturist pentru eliminarea starilor neplacute din perioada menopauzei, adica bufeuri, stari de iritabilitate, uscaciune vaginala, disconfort, agitatie, stari de incalzire bruste, transpiratie excesiva etc.
- este antioxidant.

Ce ingrediente contine acest ceai?
Cumpara aici acest ceai 50 plus Feminin
Cumpara aici acest ceai 50 plus Feminin
In compozitia ceaiului Feminin 50plus sunt urmatoarele plante medicinale : hibiscus (lat. Hibisci flos), roinita (lat.Melissae herba), coada calului (lat. Equiseti herba), trifoi rosu (lat. trifolii pratense herba), ginkgo biloba (lat.Ginkgo folium), serlai (lat.Salviae sclareae herba), macese (lat.Cynosbati fructus), rizomi de pir (lat. Agropyri repentis rhizoma), angelica (lat.Angelicae radix), scortisoara (lat.Cinnamomi cortex).

Cat costa si unde se gaseste ceaiul Feminin 50+ ? O cutie cu 20 de plicuri are pretul de aprox 6-7 lei. Se poate comanda online direct de pe acest site cu produse naturiste si ceaiuri.

Beneficii pentru sanatate dupa folosirea acestui ceai:
- organismul se revigoreaza
- balanta hormonala se echilibreaza
- apare remineralizarea corpului
Cine foloseste deja acest  tip de ceai ?  Va place  ? Il folositi des?  Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plus, )

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog