Ecotiroid ceai recomandat pentru glanda tiroida

Ai probleme cu tiroida ? Cauti un remediu naturist pentru acesta afectiune ? Poti incerca sa faci o cura de tratament cu ceaiul numit Ecotiroid.

Produs din plante medicinale naturale marca Farmacia Naturii. Este un produs romanesc.Vreau si eu, de unde il cumpar ? Disponibil la un pret mic se poate COMANDA AICI.

Ce scrie in prospect?
Asa arata ceaiul Ecotiroid pt tiroida pachet 150 gr
Asa arata ceaiul Ecotiroid pt tiroida pachet 150 gr

Este un ceai amestec pe baza de plante ecolgice care au potentialul de a regla si amelioara simtomele asociate cu bolile de tiroida adica stari de apatie, somnolenta, insensibilitate, sensibilitate excesiva, etc.

Ce contine? Ingrediente sunt 100% naturale fara substante chimice. Ceaiul contine : busuioc, coada calului, melisa, isop, coaja de salcie, salvie, sanziana, sunatoare.
Asa arata ceaiul Ecotiroid pt tiroida pachet 50 gr
Asa arata ceaiul Ecotiroid pt tiroida pachet 50 gr

Cum se prepara? Intr-o cana mare se pune 1 lingurita de amestec de plante peste care se toarna apa fiarta se acopera si se lasa la infuzat aprox 7 minute. Apoi se strecoara si se bea cate o cana inaintea meselor principale adica inainte de mic dejun, pranz si cina.

Ceaiul de tiroida Ecotiroid se gaseste in pachete de 50 si 250 grame AICI.

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog