Ceaiul Ginkgo Biloba frunze - un fortifiant foarte puternic !

Persoanele care au probleme cu circulatia sanguina periferica, si sunt sensibili la frig, stiu din experienta cat de greu e sa ai mainile si picioarele reci chiar si in anotimpurile calde.

Pentru ca vorbesc din propria experienta, si am cautat mai multe remedii naturiste pentru aceasta afectiune, am gasit un ceai special care se pare ca ajuta in acest caz ! Este vorba despre ceaiul numit Ginko Biloba. care este din frunzele acestui arbore dioic, cunoscut inca din antichitate si folosit in medicina traditionala chinezeasca si medicina naturista si azi.

*articolul a fost actualizat in 21 mai 2015, pentru a include informatii noi si pretul actual corect al ceaiului*
Imaginea cutiei ceaiului de Gingko (Ginko) Biloba frunze. Click pentru detalii
Cutia ceaiului Gingko Biloba frunze

Proprietatile si beneficiile ceaiului sunt multiple, printre care amintim urmatoarele: ajuta circulatia sangelui, elimina senzatia de maini si picioare reci, creste puterea de concentrare si memorare, imbunatateste memoria , creste capacitatea de munca intelectuala, deci te ajuta sa lucrezi mai eficient la servici, amelioreaza simptomele si semnele imbatranirii, are efecte bune in caz de psoriazis, ajuta metabolismul, blocheaza lipirea trombocitelor pe vasele se sange, trateaza si regleaza colesterolul

Cat costa cutia de ceai vrac ginko biloba ? Cei de la Quantumpharm au un astfel de ceai in cutii de 75 de grame de ceai vrac care costa in jur de 5 - 6 lei.

Se gaseste in farmacii si chiar si magazinele naturiste, plafare. Pretul difera putin de la un comerciant la altul, depinde de unde il cumperi.

Online, il cumperi la pret bun,  AICI 

 Ceaiul se bea in prima parte a zilei ! Adica, nu il consumati seara, decat in cazul in care lucrati noaptea (politisti, jandarmi, dispeceri, medici de garda, etc.), pentru ca, nu va permite sa adormiti, sigur !

Se prepara prin infuzie, adica pui 1 lingurita de ceai la 1 ceasca de apa fierbinte. Lasi ceaiul acoperit 20 de minute dupa care il strecori si il bei. Il poti indulci dupa gust, preferabil cu miere, sau xylitol, daca nu ai la indemana, merge si cu zahar.

Are efecte secundare ? Da, are ! Contraindicatii pentru ceaiul Gingko biloba (ginko biloba) ?
NU au voie sa bea acest ceai cei care iau pastile antidepresive, femeile insarcinate, si mamele care alapteaza ! De asemenea, nu au voie sa il consume persoanele irascibile, de temperament sangvinic, respectiv, cei care se enerveaza repede !

Reacti adverse care pot aparea: greata, diaree, mancarimi ale pielii, probleme de respiratie, iritabilitate, dureri usoare de cap, senzatie de neliniste, anxietate. In cazul in care apar aceste efecte adverse, renuntati imediat la acest ceai, si in primul rand, trageti un somn bun ! Dupa aia, daca tot aveti simptomele reactiilor adverse, prezentati-va la medic !

Ati consumat acest ceai ? Il consumati de obicei, sau mai rar ? Ce efecte ale acestui ceai ati mai observat ? Va tine treaz, va ajuta sa va concentrati mai bine ? Asteptam cu interes comentariile si parerile cititorilor in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus IMPOTRIVA produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog