Ceaiul care elimina oboseala ochilor #vedere #buna

Lucrati mult la calculator, laptop, tableta, sau cu smartphone-ul ? Atunci cu siguranta ati simtit uneori senzatia de ochi obositi si inrositi. Am cautat un ceai din plante medicinale care sa ajute in asemenea cazuri.

 Stim ca exista cu siguranta si alte tratamente medicamentoase care sunt pentru imbunatatirea vederii, insa acest blog e dedicat ceaiurilor, deci scriem in special de ceaiuri care vindeca bolile si afectiunile natural.


E vorba de ceaiul "Ceai Vedere Buna Stare de Bine". Prospectul scrie ca are in compozitie plante medicinale natural. Contine urmatoarele ingrediente: flori de hibiscus, (lat. Hibisci flos), fructe de afin (Myrtilli fructus), morcov (lat. Dauci radix), silur (lat. Euphrasiae herba), frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium), fructe de catina (lat. Hippophae fructus).

Cumpara de aici ceai pentru  ochi sanatosi
Ceai pentru
ochi sanatosi
Acest ceai este recomandat in special persoanelor care lucreaza foarte mult in fata monitoarelor (calculatoare, laptopuri, tv, tableta, telefon mobil), mai ales daca ecranul gadget-ului este stralucitor, lucios, oboseste mai repede ochii fara sa-ti dai seama.

Este indicat in caz de ochi obositi, usturimea ochilor, senzatie de uscare a ochilor, sensibilitate la lumini, etc.

Efectul acestui ceai este de protejarea cristalinului si retinei de efectele negative ale radicalilor liberi si de distrugerile provocate de razele utraviolete. Ajuta la mentinerea ochilor sanatosi si combate oboseala oculara.

Are contraindicatii ? Provoaca efecte secundare ? Acest ceai este 100% natural, nu provoaca efecte adverse si nici nu intra in interactiune cu alte medicamente. Se poate bea chiar si de femeile care sunt in perioada de sarcina sau alaptare.

Cum se prepara si ce cantitate de ceai pentru vedere se consuma ?
Doza zilnica recomandata este de 2-3 cani din acest ceai. Ceaiul se prepara simplu prin infuzare. Adica se fierbe apa. Se pune 1 plic de ceai intr-o cana adanca, se toarna apa peste pliculet, se lasa la infuzat aproximativ 15 minute. Apoi se scoate pliculetul din ceai si se indulceste cu zahar, miere sau indulcitor natural (stevie, xilitol, green sugar, zahar cocos, etc)

Ce pret are ceaiul si de unde il pot cumpara ? O cutie cu 20 de pliculete costa in jur de 5-6 lei. Se poate gasi online de exemplu pe acest site cu produse naturiste bio ecologice. Acest ceai este un produs romanesc, 100% natural creat de Fares.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog