Ceaiul de sunatoare - trateaza depresia si anxietatea in mod natural

Ceaiul de sunatoare poate ajuta cu succes in ameliorarea starilor de anxietate, imbunatatind calitatea somnului. Sunatoarea nu este o planta care are un efect somnifer propriu-zis, insa este foarte util persoanelor cu un somn greu si care au probleme la trezire.

Ceaiul de sunatoare se atribuie preparatelor de sunatoare efecte si indicatii multiple, este folosit ca antiinflamator pentru mucoasa bronsica, genitourinara si digestiva, antiulceros, antidiareic, coleretic si colagog, antihipertensiv si vasodilatator, antihemoragic, antihemoroidal, diuretic, sedativ si antidepresiv, analgezic. 

In aplicare locala pe piele sau mucoase actioneaza calmant, antipruriginos, trofic si protector in diferite leziuni cutanate  fisuri, escoriatii, eritem solar, eritem fesier, arsuri superficiale limitate si in diferite afectiuni inflamatorii orofaringiene.

Pentru administrare orala: se prepara ca infuzie: se introduce o doza (un plic) in 250 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute sau mai mult Pentru administrare orala: se prepara ca infuzie: se introduce o doza (un plic) in 250 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. se bea indulcit cu zahar sau zaharina, cate 2-3 ceaiuri pe zi.
Pentru folosire locala: Sunatoarea se prepara ca infuzie concentrata: se introduc 2-3 plicuri in 100 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. Se aplica pe piele sub forma de comprese sau cataplasme sau se foloseste sub forma de gargara

Ce pret are ceaiul de sunatoare ? De unde se poate achizitiona ? O cutie costa in jur de 4 lei.  Se poate cumpara de aici sau in magazinele bio si naturiste. 

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog