Ceaiul de busuioc tratează aftele

Ceaiul de busuioc trateaza aftele
Resimtiti un disconfort atunci cand mancaţi si aveti bubite in gura? In acest caz e posibil să aveti afte.

Ce sunt aftele?

Acestea sunt ulceratii de mici dimensiuni care apar ocazional pe mucoasa bucala (limba, gingii, faringe) si sunt provocate de un virus.

Pentru a scapa de afte este bine sa renunţaţi la consumarea migdalelor, a alunelor, a nucilor si a lactatelor, care favorizează aparitia aftelor.


Renuntati la condimente si la bauturi foarte calde

Simptome afte: dureri la inghitire, salivatie abundenta, uneori stari febrile.

Cauze aparitie afte
consumul in exces de fructe fibroase (nectarine, piersici, ananas), oboseala accentuata, stresul
O cutie de ceai de busuioc costa doar 3 lei si se poate cumpara si de pe internet de exemplu de la acest magazin naturist.

E posibil sa il puteti cumpara si la farmacie sau in magazinele mari.

sursa
Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog