Ceaiurile care te scapă de depresie

Ceaiurile care te scapă de depresie

Ceaiurile de iasomie şi sunătoare, sunt cele mai indicate pentru a preveni atacul cerebral, depresia şi anxietatea

Depresia este boala psihică cea mai răspândită pe plan mondial, ocupând locul al doilea în ierarhia tuturor afecţiunilor maladive, după hipertensiunea arterială.
Boala se manifestă printr-o dispoziţie proastă, care se accentuează cu timpul, ajungându-se la pierderea poftei de mâncare, şi a dorinţei de viaţă.

De-a lungul timpului, studiile au indicat că unele dintre cele mai bune antidepresive naturale sunt ceaiurile de sunătoare şi iasomie.

 Ambele s-au dovedit extrem de benefice în cazul presiunii arteriale mari cauzate de stres.

Cat costa si de unde le pot achizitona. Ceaiul de sunatoare costa in jur de 4 lei si se poate comanda de pe internet de la acest shop bio cu produse naturiste.
Ceaiul de iasomie are un pret aproximativ de 3 lei si se vinde aici.

sursa www.libertatea.ro

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog