Ceaiul de urzica te ajuta sa slabesti

Poti slabi pana la 25 de kg cu ceaiul de urzica
Ceaiul de urzica elimina apa acumulata in exces. Pentru un efect garantat, ceaiul trebuie baut zi de zi pana la doua luni. Se poate prepara sub forma unei infuzii de 4-5 lingurite de frunze uscate de urzica la 1 litru de apa fiarta.



Ceai de urzica
Ceai urzica
Ceaiul de urzica este indicat in cura de slabire deoarece are un continut bogat de vitamine si calciu.

 Pentru a ajunge la rezultatele dorite este bine sa consumati aproximativ un litru de ceai de urzica pe zi (de preferat dimineata si dupa masa de pranz). Urmand acesta terapie naturista, veti reusi sa dati jos 5 kg intr-o luna sau chiar mai mult daca tineti si o cura de slabire propriu-zisa.

Ceai de Urzica Vie
Compozitie si Mod de Prezentare
Compozitie: partea superioara a plantei Urtica dioica L., fam. Urticaceae, care contine proteine; aminoacizi liberi; clorofila; steroli; vitaminele C, B, K; provitamina A; saruri minerale; flavonoide.

Cutie cu punga a 50 g

Indicatii
Depurativ; diuretic cu eliminare de acid uric; astringent; tonic general; tonic capilar; cicatrizant; antiseptic; hipoglicemiant; hemostatic.

Intrebuintari principale: eczeme; psoriazis; avitaminoza; litiaza renala.
Alte intrebuintari:
Cumpara online ceai Urzica Vie
Cumpara online ceai Urzica Vie
-intern: reumatism; guta; stimularea peristaltismului intestinal si a digestiei; dismenoree; diabet; hemoroizi; hemoragii.
-extern: igiena capilara; stomatite; gingivite; ulcere varicoase.

Administrare
Mod de preparare:
-intern: se prepara infuzie din 1 lingura planta la o cana cu apa.
-extern: se prepara un decoct din 3-5 linguri la 1 litru apa.
Mod de administrare:
-intern: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi;
-extern: se fac bai locale si comprese cu decoctul.
Costa 3-4 lei si il puteti comanda online pe site-ul acesta.

Ceaiul de Urzica Vie -sustine vitalitatea organismului, Sustine functia excretoare a rinichilor. "Urzica este folosita in medicina populara ca astringent extern diuretic, antiperspirant, impotriva afectiunilor pielii, are efect favorabil asupra hemoglobinei si determina formarea de celule rosii din sange. Urzica a fost folosita contra reumatismului muscular, asticular, artrita gutoasa" citat de pe cutia ceaiului.. Urzica Vie Fares.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog