Ceaiul de paducel previne infarctul


Ceaiul de paducel previne infarctul
Tratamentele cu păducel reglează bătăile inimii, dilată vasele coronare, tonifică muşchiul cardiac, ajută la vindecarea leziunilor miocardului şi echilibrează tensiunea arteriala.

La ce ajuta ceaiul de paducel ?
Paducelul are şi efecte hipnotice şi sedative, fiind un bun calmant al sistemului nervos (mai ales florile) şi un echilibrant psihic util în nevroze.

Administrare:
Comanda de aici ceai de Paducel
Comanda de aici
ceai de Paducel
Se recomanda a se bea 1 cana cu apa pe zi in mai multe reprize, preparata prin infuzarea unei linguri la o cana cu apa.

Cat costa ceaiul de paducel si unde il pot cumpara?

O cutie de ceai paducel cu flori costa in jur de 3 lei cutia de 50 de grame
si il poti cumpara la magazinele naturiste, in farmacii sau in farmacia online de pe urmatorul site.


Paducelul se mai numeste si Crataegus monogyna.


Cum arata ? Cum il recunoastem ?
Paducelul are frunze variabile ca forma; lat-ovate sau rombic obovate; la baza ascutite sau trunchiate, lungi de 3-5(7) cm, coriacee, pe fata lucioase, verzi, glabre, pe dos de culoare verde mai deschisa, penat lobate sau inegal sectate, cu 3-7 (9) lobi.

Florile paducelului au peduncul de maximum 1 cm, cu sepale triunghiulare, rotunjite sau ascuţite, glabre sau paroase la interior. Petalele rotunde, de 5-6 mm, de culoare alb-crem. Au cca 20 stamine, cu un stil (foarte rar 2). Miros caracteristic, gust usor astringent


Cine foloseste aceste  ceaiuri  ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog