Ceai pentru slabire Sveltaflor


Informatii despre ceaiul ce ajuta la slabire SveltaFlor. Unii ii zic in termeni populari zveltaflot , dar numele corect al ceaiului este Sveltaflor.
Ceaiul reuneste plante traditional recunoscute, asociate si dozate optim de specialisti pentru a sustine cura de slabire.

Ingredientele ceaiul Sveltaflor: frunze de senna (Folium Sennae), sulfina (Herba Meliloti), flori de soc (Flores Sambuci), flori de lavanda (Flores Lavandulae), menta (Herba Menthae), flori de musetel (Flores Chamomillae).


Ceaiul Sveltaflor este un ceai diuretic, laxativ, sudorific, depurativ.

Cumpara de aici ceaiul pt slabit Sveltaflor
Cumpara de aici ceaiul
 pt slabit Sveltaflor
Acest ceai Nu se da copiilor sub 12 ani, gravidelor si mamelor care alapteaza.

Mod de preparare: se prepara infuzie din 1 lingura amestec la o cana cu apa.

Mod de intrebuintare, consum, administrare: se beau 2-3 cani cu ceai neindulcit pe zi, intre mese.

Prezentare: cutie cu punga a 50 g

Cat costa ceaiul Sveltaflor pret ? O cutie de ceai Svelltaflor costa in jur de 5 lei.

Unde se gaseste ?
Il puteti cumpara in orice farmacie naturista sau online pe site-ul acesta.  Cine foloseste aceste produse ceaiuri  ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog