Ceaiul de castane trateaza nodulii la san


Trateaza nodulii la san cu ceai de castan
Cercetarile recente arata ca frunzele si fructele de castan pot diminua umflaturile si alte simptome ale insuficientei venoase cronice, castanul fiind recomandat in tratarea problemelor circulatorii periferice.

Ceaiul de castan este folosit in terapia nodulilor la san.


Cum se prepara castanul? Iata cum se obtin preparatele din castan.
Se iau flori de castan si se maruntesc. Se pune o lingurita de flori la 250 ml apa clocotita. Se va consuma in cursul unei zile. Nu se supradozeaza.

Se mai pot folosi crengi tinere de la care se ia doar coaja. O lingurita de coaja la 250 ml apa se fierbe 5 minute, iar ceaiul rezultat se consuma în cursul unei zile.

10 castane se curata de coaja si se maruntesc in 200 ml gaz. Se tin timp de 4 saptamani dupa care se strecoara. Cu acest amestec se vor pune comprese pe locurile afectate.

30 de grame de coaja maruntita recoltata de pe ramuri tinere se pun în 250 ml alcool alimentar de 70 de grade. Se tine la intuneric timp de 15 zile agitand des. Se strecoara si se iau cate 10 picaturi de 3 ori pe zi.

Pentru refacerea circulatiei, se fierb 5 castane în 200 ml apa timp de 5 minute. Se pun comprese pe maini si picioare.

Sa nu uitam leacul stravechi pentru par frumos. Clatirea podoabei capilare cu ceai de castan intareste radacina, stopeaza caderea parului si coloreaza firul de par intr-o culoare naturala.

sursa www.monitorulexpres.ro

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog