Leac naturist pentru cei din zodia Fecioara


Leac naturist pentru cei din zodia Fecioara
Cei din Fecioara sunt guvernati de Mercur

Boli specifice zodiei Fecioara: Problemele nativilor din zodia Fecioarei sunt de tract digestiv: asimilare intestinala, dureri abdominale, perturbarile tranzitului intestinal. Mai pot suferi de diabet si pancreatita.


Cumpara de aici produse cu Rozmarin livrare si in strainatate
Cumpara de aici
produse cu Rozmarin
livrare si in strainatate
Leacul naturist specific zodiei Fecioara: Rozmarinul.

Utilizat de mii de ani in tratarea bolilor digestive, el are efect garantat in cazul acestor afectiuni.

Produsele naturiste care contin rozmarin sunt : ceai de rozmarin, ulei volatil cu miere si rozmarin, mladite din rozmarin, tinctura, ulei esential de rozmarin, sapun natural, sampon antimatreata, benzi depilatoare,  gemoderivate Polygemma pentru astenie, ficat si detoxifiere, cai biliare.

Exista si creme de lux, balsam, tonic revigorant, pentru ingrijirea corpului care contin aceasta planta medicinala.

Ceaiuri speciale care contin rozmarin : Ceai articulatii sanatoase, Ceai Calmocard, Ceai Colesterol, Ceai Circulatie Cerebrala, Ceai pentru digestie, etc.

Toate produsele enumarate in articol le puteti achizitiona online direct de la acest site cu produse naturale. Au livrare internationala deci va trimit coletul si in afara tarii.

Cine foloseste acest  ceai  ? Va ajuta ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog