Ceai pt slabit Good Shape

Vine vara! Daca ti-ai propus sa slabesti si sa arati cat mai bine in costumul de baie e bine sa incepi o dieta adecvata, sa faci putin sport si sa bei ceaiuri cu care slabesti.

Un ceai care te ajuta la slabire este ceaiul Good Shape de la Plafar.

Ingredientele ceaiului sunt naturale si nu contin chimicale. In compozitie sunt fructe de soc, frunze de ceai verde, frunze de stevie dulce, frunze de mesteazan, frunze de iasomie.
Ceaiul Good shape slabeste, te energizeaza, iti scade pofta de mancare, opreste pofta de dulciuri, reduce grasimile din corp.

Cum se bea ceaiul Good shape ca sa slabesti? Cat timp se tine cura cu ceai? E necesar sa faci o cura minim timp de 1 luna dupa care trebuie sa tii o pauza de 10 zile. Zilnic trebuie sa bei din acest ceai 2-3 cani pe zi.

Cat costa? Pretul unei cutii de ceai Good shape este in jur de 4-5 lei, depinde unde il cumperi. Se gaseste in farmacii, magazine naturiste, plafar, in hypermarket gen Kaufland. De ex la kaufland il poti cumpara acum mai ieftin pentru ca e la pret promotional de 4,5 lei.
Pe net se poate comanda de ex pe site-uri cu produse naturiste.

Tu cu ce tip de ceai slabesti?

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog