Ceaiul de patlagina - scapa de toxinele din sange

Navighezi pe mobil ?
Atinge aici !
La ce se foloseste ceaiul de patlagina ?  Pentru ce boli e recomandat ? Ceaiul preparat din frunzele plantei numite patlagina au numeroase beneficii pentru sanatate. Sincer am descoperit recent acest ceai.

In prospectul ceaiului am descoperit ca este bun pentru:
- tratarea problemelor de respiratie, nas infundat, astm,
- este un ajutor valoros in caz de tuse convulsiva si infectii respiratorii, eliberand caile nazale de mucus- vindeca tuberculoza pulmonara
- curata sangele de toxinecutia ceaiului patlagina frunze
Ceaiul din frunze de patlagina
- des folosit de cei care au probleme cu plamanii, repune pe picioare copiii si adultii frivoli, lipsiti de putere (dupa operatii, de ex. sau efort sustinut de lunga durata, care extenueaza organismul)
- trateaza naturist problemele de fiere

- este folosit de sute de ani in vindecarea ranilor noi si chiar in regenerarea ranilor care se vindeca greu
- bun pentru tratarea de furunculi, abcese, hemoroizi, ulcer, probleme de stomac si intestine, reduce si colesterolul
- frunzele proaspete ale patlaginei zdrobite se foloseau in vechime pentru a trata intepatura de albina, muscatura de sarpe, si intepaturile unor insecte.

Cum se prepara ceaiul ? Se fierbe apa separat, si intr-o cana se pune 1 lingura de frunze de patlagina, peste care se toarna apa fiarta si se acopera. Dupa 10 minute, se poate consuma.

Pentru rani externe, se face o infuzie concentrata, adica se pune la 1 cana 2 linguri de planta. Dupa infuzare se umezesc compresele cu ceaiul preparat si se lasa pe zona care necesita vindecare.

De unde pot cumpara ceai din patlagina? In magazinele naturiste si farmacii se vinde cu siguranta, daca la vreun magazin naturist sau de ceaiuri, nu gasiti, cereti personalului si va vor aduce.

Si pe internet se poate comanda direct, de exemplu pe acest shop online cu produse naturiste.

Cat costa ? Pretul unei cutii de ceai vrac de 50 grame e in jur de 4 lei.
Deci, un ceai ieftin, si deosebit de eficient.