Tratament pentru balonare cu ceaiuri

Ce remediu naturist pot incerca ca sa elimin senzatia de balonare? Mereu dupa ce mananc ma balonez puternic. Ce sa fac? Care tipuri de plante medicinale ajuta in tratarea balonarii?
Iata mai jos 3 feluri de ceaiuri naturale romanesti care au fost create special pentru remedierea discomfortului abdominal si al balonarii:

1- Ceai Verbina  Fares - contine frunze de lemon verbena (denumirea latina este Lippiae citriodorae folium) Prospectul ceaiului scrie ca este recomandat in cazuri de indigestie, balonare, raceala, stres, anxietate, raceala.
Cum se bea? Modul de utilizare de 2-3 cani din acest ceai pe zi. De unde se poate procura? Se vinde in magazine de ceaiuri, plafare sau in farmacii. Pe internet il poti comanda de exemplu de aici  Cat costa? Pretul unei cutii cu 20 de plicuri este in jur de 4 lei.

imagine produse vegis2- Ceai Antibalonare Ad Natura : Contine urmatoarele ingrediente: papadie, coriandru, menta, chimen, musetel, cicoare, ventrilica, stevie dulce (iarba de miere sau Stevia rebaudiana, ghimbir. Cum trebuie baut ceaiul? zilnic se pot consuma pana la 1-2 litri din acest ceai. NU se indulceste pt ca e deja dulce din cauza steviei. Ideal si in caz de diabet sau in tratarea obezitatii.
Ce pret are? O cutie cu ceai vrac de 50 gr costa in jur de 3,5 lei. Il puteti cumpara de ex de aici

3- Ceai digestiv - Indicat pentru metabolism lent, balonari frecvente, discomfort intestinal. Ce contine? Ingredientele ceaiului sunt: musetel, anason, fenicul, coriandru, galbenele, coada soricelului, menta, chimion, salvie si busuioc
Cum se foloseste? Se consuma sub forma de cura timp de 6 sau 8 saptamani. Zilnic se bea cate 1 cana de ceai dupa fiecare masa principala : dupa mic dejun, dupa pranz si dupa cina.
Cat costa o cutie? Pretul ceaiului digestiv este in jur de 6,5 lei. Pachetul contine 50 grame de plante. Il puteti procura si online de ex de pe aceasta pagina web 

Voi cum scapati de balonare si durere de burta? Astept pareri si opinii pe forum sau aici in casuta de comentarii de sub articol...

Disclaimer: acest articol este si un articol publicitar. Este posibil, ca in urma achizitionarii de produse, urmand linkurile din articol, autorii articolului sa incaseze un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog