Intareste imunitatea cu ceaiul din fructe de catina

A sosit toamna. Schimbarile de temperatura pot pune la incercare sistemul nostru imunitar. De aceea e important sa ne ajutam organismul sa lupte cu eventualele probleme legate de raceala, gripa, probleme pulmonare.

O solutie naturala si salvatoare poate fi ceaiul facut din fructele de Catina. Fructe mici si portocalii, parca neinteresante, dar cu o putere vindecatoare imensa, nebanuita !


Prospectul ceaiului de Catina scrie ca are urmatoarele beneficii:

- iti da energie de viata
- incarca organismul cu vitamine pentru ca abunda in vitamina C, vit.E, vit.B1, vit.B2, vit PP, provitamina A, contine si acizi triterpenici, catehina, pectine, proantociani, fitosteroli (substante cu efecte terapeutice, antioxidante si/sau anticancerigene, antiinflamatorii)
- previne si vindeca starile de raceala si gripa
- in cazul in care deja te-ai imbolnavit si ai temperatura ridicata, dupa o singura cana de ceai din aceste fructe poate face miracole (vorbim din propria experienta ! bei ceaiul, transpiri abundent cateva minute, dupa care parca ti-a luat boala cu mana, isi face efectul in maxim 15 minute, nu e gluma !)
- are efect antioxidant si cicatrizant
- e puternic depurativ

Fructele de catina se recomanda si in cazuri de anemie si lipsa de vitamine, convalescenta - recuperarea dupa boli, probleme de ficat, alergii, probleme de piele.

Acest ceai nu are contraindicatii si nu provoaca nici un fel de efecte secundare. E un dar de la natura !

Cum se prepara ceaiul de catina ? Se poate prepara prin infuzie sau prin macerare. Prima metoda e de a adauga 1 lingurita de fructe in ceasca, peste care se toarna apa fiarta. A doua metoda este de a pune seara intr-o cana 1 lingurita de catina la inmuiat in apa rece, care apoi se fierbe a doua zi, si se bea caldut, nici prea fierbinte, nici prea racita !

Cum se utilizeaza in forma de cura ? Ce cantitate de ceai se poate bea pe zi ?

Doza administrata este de maxim 3 cani din acest preparat, inante de a lua masa.

Imaginea cutiei ambalajul ceaiului din Fructe de catina. Click pentru detalii
Cutia ceaiului din fructe de Catina. Intareste imunitatea,
are multiple efecte benefice asupra organismului.
Ceaiul de catina este unul deosebit de binevenit
in perioada de toamna, cand incep sa apara racelile
Ce pret are si unde pot cumpara fructe de catina pentru ceai ?

O cutie de 50 g de la Fares,  costa in jur de 9 lei, si se poate procura online de la acest magazin naturist

Daca va intereseaza si alte produse pe baza de catina, ulei, creme, capsule, unguent, sirop, va recomandam aceasta pagina din care va puteti alege produsul dorit


Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va calmati tusea, v-ati redus febra cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog