Ceaiul Dermafit Apuseni elimina toxinele natural

Caut un tratament naturist pe baza de plante pentru a face o detoxifiere acasa. Ce sa folosesc ?
Exista foarte multe solutii pentru a face o cura depurativa. De exemplu puteti incerca produsul romanesc numit "Ceai Dermafit" produs de Apuseni.


Prospectul scrie ca este un ceai compus dintr-un amestec de plante care au actiune depurativa care pot favoriza eliminarea toxinelor din straturile superioare ale pielii.

Ceaiul Dermafit este recomandat pentru tratarea acneei severe (cosurile persistente si accentuate), detoxificare, vindecarea eczemelor, psoriazisului si pitiriazisului.

Ceai depurativ
Dermafit
Din ce e facut acest ceai ? In compozitia Dermafit sunt urmatoarele ingrediente: papadie (lat. Taraxacum Officinale), fumarita (lat Fumaria officinalis), coada soricelului (lat. Achillea milefolium), coada calului (lat. Equisetum arvense), rotopasca (lat.Chelidonium majus), galbenele (lat.Calendula officinalis),  trei frati patati (lat. Viola tricolor), stejar (lat. Quercus robur), frunze de nuc (lat. Juglans regia), urzica (lat. Urtica dioica).

Cum se prepara si cum se bea acest ceai depurificator ?

Prepararea se face prin fierbere si infuzie. Adica intr-o cana se pune 1 lingurita de plante medicinale, peste care  se toarna apa si se fierbe timp de 1 minut. Apoi se lasa la infuzat 5 minute. Se strecoara si se bea.

Cura detox cu acest ceai se face timp de 30 de zile. In fiecare zi se vor bea 2 cani din acest ceai inainte de a manca dimineata si 2 cani de ceai inainte de cina cu o jumatate de ora.

Pentru a avea rezultate vizibile producatorul recomanda consumarea de Tinctura de
rotopasca diluata in cana de ceai de fiecare data cu 1 lingurita.

poza tinctura de rostopasca
Tinctura rostopasca
Ce pret are si de unde o pot cumpara ?  Ceaiul Dermafit costa in jur de 26 de lei. Se poate comanda online direct de pe acest magazin naturist.

 Tinctura de rostopasca are un pret de aprox 9 lei. Se vinde in plafare de obicei. Il puteti gasi si online pe acest link.

Cine a facut deja o cura depurativa cu aceasta metoda ? Se vad rezultatele repede ? Poate afecta sanatatea ? Are contraindicatii ? Poate provoca reactii alergice, efecte secundare ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog