Ceaiul de Pedicuta combate caderea parului, tabagismul si problemele cu alcoolul

La ce se foloseste ceaiul din planta medicinala Pedicuta ? Ce proprietati are ?

Pedicuta, numele stiintific lat. Lycopodium clavatum este o planta care poate fi folosita cu succes in tratamentul naturist al urmatoarelor boli si afectiuni : hepatita, hipertensiune arteriala, reumatism articular, litiaza vezicala si renala, probleme de constipatie, caderea parului, combaterea alcoolismului si al tabagismului.


Prospectul scrie ca pedicuta are efecte antitumorale, antireumatice, laxative si diuretice. Diminueaza durerile reumatice (artroza, artrita), afectiunile renale, bolile hemoroidale, dermatoze.

Cumpara online ceai de pedicuta de aici
Ceai Pedicuta
comanda de aici
Cum se utilizeaza ? De cate ori pe zi de bea ceai de pedicuta pe zi ? Cat dureaza un tratament ? Din ceaiul de pedicuta se prepara prin infuzie un ceai din 200ml apa fiarta si 2 lingurita de planta.

Se bea dimineata cu o ora inainte de a lua micul dejun. Acest ceai se bea 8 zile consecutiv dupa care se tine 10 zile pauza. Se poate relua cura in caz de nevoie.

Indicat in cazul persoanelor care vor sa se lase de fumat si de consumul excesiv de alcool.

Cat costa ceaiul de Pedicuta si unde se gaseste ?
O cutie de 70 gr are un pret de aprox 6 lei. Se vinde online la acest magazin cu produse naturiste.

In cazul in care nu va place ceaiul si preferati sa faceti un tratament cu pedicuta cu capsule/medicamente, suplimente atunci puteti cumpara produsul Alcoolstop .



Se poate achizitiona online direct de la acest site

 Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului ? Ati reusit sa renuntati la fumat, si la alcool ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook,, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog