Ceai de Papaya si Ananas Ceai Fares pe care merita sa il gusti

In categoria ceaiurilor remedii naturale romanesti azi va prezentam un produs nou si delicios. Este vorba despre ceaiul numit "ceai cu papaya si ananas".  Este produs de catre Fares.

Prospectul scrie ca este un ceai dulce, aromat si racoritor. Este un ceai natural care nu contine coloranti sintetici.
Ingredientele din compozitia acestui ceai sunt : papaya, ananas, coacaze, mere, aronia, flori de hibiscus, macese care ii dau acestui ceai o culoare rosie placuta.

Ceai cu Papaya si Ananas se poate cumpara direct de aici
Ceai cu Papaya si Ananas
se poate cumpara direct de aici
Se prepara prin infuziare. Adica se ia din ambalajul ceaiului 1-2 lingurite de fructe care se pun intr-o cana.

Peste se toarna apa fierbinte, fiarta.

Se lasa la infuzat in jur de 10 minute. Se strecoara si se bea ca atare sau indulcit cu zahar, indulcitor natural (de ex stevie) sau miere.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? Oare se vinde si in magazine sau plafare ?

O cutie de cai de papaya si ananas are pretul de aproximativ 6 lei.

 Se poate comanda online direct de la acest magazin cu produse bio si naturiste.

Pentru ca e un produs nou nu stim daca este deja disponibil in magazine pe rafturi.

 Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog