Ceaiul 1001 Seri cu petale de trandafir

Vreti sa incercati un ceai cu gust de petale de trandafir ? Va plac aromele de mirodenii Orientale ? Atunci trebuie sa incercati ceaiul natural numit "1001 de Seri- Ceai cu petale de trandafir".

Este un produs romanesc marca Fares. Intra in categoria ceaiurilor "romantice" pentru ca se stie ca trandafirul este inca din antichitate un simbol al iubirii si al frumusetii.

Ce ingrediente contine acest ceai ?

In compozitia ceaiului sunt urmatoarele : petale de trandafir, frunze de rooibos, flori de hibiscus, scortisoara, radacina de cicoare, coaja de lamaie, vanilie, rizomi de ghimbir, cuisoare, cardamom, ulei esential de trandafir si ulei esential de mandarine.
Comanda aici ceaiul cu trandafiri 1001 de Seri livrare si in strainatate
Comanda aici ceaiul
cu trandafiri 1001 de Seri
livrare si in strainatate

Ce pret are si unde se vinde acest ceai ?

O cutie de ceai 1001 Seri costa aprox 12,90 lei.

Se poate cumpara online direct la acest magazin cu produse naturiste si bio.

In cazul in care sunteti in strainatate si va doriti acest ceai sau alte produse naturiste site-ul acesta are livrare internationala, deci daca faceti comanda la ei, va trimit coletul oriunde sunteti in diaspora.

Cine foloseste deja acest  ceai  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog