1+1 Gratis Sirop de muguri de pin + ceai de Patlagina set promotional

Cautati un remediu naturist pentru tuse si probleme respiratorii ? Ceva natural si romanesc ?

Atunci trebuie sa aflati de pachetul promotional ce contine un Sirop din Muguri de Pin care vine impreuna la oferta cu 1 cutie de ceai de patlagina. Ambele sunt produse 100% naturale facute aici in Romania de catre Dacia Plant.

Ce beneficii are ? Ce se trateaza cu siropul de pin ? Dar patlagina la ce ajuta ?
Prospectul scrie ca acest sirop de muguri de pin, are actiune terapeutica asupra aparatului respirator. Elimina tusea, inflamatiile, intareste sistemul imunitar.

Se recomanda la folosire in caz de gripa, tuse, bronsita, laringita, traheita, viroza respiratorie.

Ce are in compozitie ? Ingredientul de baza este extractul din muguri de pin (lat. Pinus sylestris), ulei esential de pin si fructoza.
Pachet promotional 1+1 gratis cumpara aici
Pachet promotional 1+1 gratis
cumpara aici

Cum se administreaza ? Cum se foloseste ? Se poate da si la copii si bebelusi ?

Acest sirop se poate da si la copii mici, chiar si cei care au sub 1 an.

Modul de utilizare : Pentru bebelusi (sub 12 luni) se da o jumatate de lingurita de sirop de trei ori pe zi.

Copii care au varsta intre 1 an si 7 ani se poate da o lingurita intreaga tot de 3 ori pe zi.

 Copii cu varsta intre 7-15 ani se poate da pana la 2 linguri x 3 ori, iar la adulti si adolescenti se poate folosi 1 lingura intreaga de 3-4 ori pe zi in perioada de tuse, raceala si gripa.

Siropul se poate lua asa simplu sau se amesteca intr-un pahar mic de apa si se bea imediat. Are efect mai bun daca se ia cu o jumatate de ora inainte de masa principala.

Ceaiul de Patlagina are efect emolient, ajuta sistemul respirator, ajuta la decongestionarea nazala.

Ajuta la vindecarea disconfortului simtit la nivelul gurii, faringelui fiind util folosit prin gargara.
In prospect scrie ca ceaiul de patlagina poate fi folosit extern pentru vindecarea hemoroizilor prin spalaturi locale sau bai de sezut.

Vindeca problemele, inflamatiile la nivelul ochilor si a pielii -fiind util prin spalaturi sau bandajarea zonelor inflamate cu acest ceai.

Cat costa si de unde se poate cumpara acest set promotional ? Pachetul 1+1 gratis Sirop Muguri Pin+ Ceaiul de patlagina are pretul de doar 13,90 lei.
Se poate achizitiona online direct pe acest site cu produse naturiste.

NU contine conservanti si nici coloranti fiind un ceai 100% naturala.

 Cine foloseste deja acest  sirop pentru tuse si ceai  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?
Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog