Plante medicinale pentru Acnee

Plante medicinale pentru Acnee
De ce avem cosuri, acnee?
Acneea este o conditie a pielii extrem de comuna, caracterizata prin puncte negre, cosuri, si pustule. Adesea cosurile se dezvolta pe fata, gat, partea superioara a pieptului, şi / sau din spate.

De ce ne apar cosuri?
Cand ficatul devine aglomerat sau lent, toxinele nu sunt filtrate in afara corpului, toxinele intra in fluxul sanguin care duce la acnee.


Cauze acnee:

-Factorii care contribuie la acnee sunt : o dieta alimente zaharoase excesive , sarate, prajite si alimente procesate; aport insuficient de apa, fructe, legume, si fibre, dar consumul excesiv de alimente, cum ar fi ciocolata, bauturi cafeina, carbogazoase, produse lactate , fructe de mare si alte alimente bogate in iod.

Ce plante purifica sangele si te scapa de acnee, ceaiuri?

Una dintre plante majore pentru acne:


- Brusture -
Brusturele trateaza o multime de boli, este un purificator de sange elimina toxinele din fluxul de sange si este un diuretic, ajutand organismul sa scape de excesul de apa prin cresterea volumului de urina.

Brusturele este ca un remediu tropical pentru tratarea probleme ale pielii cum ar fi eczeme, psoriazis

Ceai terapeutic brusture pret, cat costa in farmacii si plafare?

Ceai de Radacina de brusture costa in jur de 4 lei o cutie de 100 g. Poti comanda online ceai brusture de ex pe site-ul acesta. Se poate cumpara radacina de brusture si sub forma de pulbere. O cutie de 70 grame costa in jur de 17 lei. Se vinde online de ex. pe acest site.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog