Ceaiul, un rasfat cu clasa care sfideaza bolile

Ceaiul, un rasfat cu clasa care sfideaza bolileCeaiul incepe sa recastige in ultima vreme terenul pierdut sau ocupat de cafea. 

Consumatorii de ceai deja sunt catalogati ca fiind persoane cu stil, pasionale si cu gusturi rafinate.


In SUA, de exemplu, o tara care nu are cine stie ce traditie in consumarea ceaiului, incasarile din aceasta industrie au crescut de la 2 miliarde de dolari in 1990 la 3,3 miliarde in 2008, conform Health.com.

(nota:articolul de pe health com din care ne-am inspirat in 2009 cand acest articol a fost scris, nu mai este de gasit, informatia insa ramane valabila evident, si azi)

Trendul este sprijinit de multi artisti care detin ceainarii, precum gigantul muzicii electronice Moby, care si-a deschis o ceainarie in New York, Teany.

De aici si pana la lansarea unei linii de produse cu ceai imbuteliat nu a fost decat un singur pas.

Dar de ce este ceaiul atat de bun? Pe langa efectele sale mult mediatizate, ceaiul, care are potentialul de a preveni chiar si cancerul, se pare ca mareste si densitatea mineralelor din oase, intareste imunitatea, lupta cu cariile, combate diabetul si se poate folosi la tratarea diverselor boli si afectiuni.

O selectie buna de ceaiuri pentru tratarea naturista a afectiunilor gasiti AICI

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog