Ceaiul de merisor trateaza cistita

La ce e bun ceaiul de merisor?

Frunzele de merisor sunt folosite in tratarea bolilor de rinichi si a inflamatiilor vezicii urinare.

Specialistii în medicina alternativa recomanda persoanelor care sufera  de reumatism si guta sa bea ceai  din frunze de merisor.

Aceasta infuzie ajută si la tratarea cistitei si diareei. Fructele de merisor trebuie sa fie proaspete si se folosesc pentru prepararea sucurilor, compoturilor sau a ceaiurilor.

Asa arata fructele de merisor
Fructele de merisor contin vitaminele B1, B2, C, saruri minerale si acizi importanti ca acidul citric, malic si benzoic.


Cat costa ceaiul de merisor si unde se gaseste? Se vinde in farmacie ?

Pretul unei cutii de ceai este de aproximativ 4 lei.
Se gaseste online in acest magazin naturist. E posibil sa il puteti cumpara si in plafare, farmacii, etc.

Hai pe Forum slabire sa vorbim despre  diete ceaiuri si discutii despre sanatate pe
FORUM

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog