Ceaiul, izvor de sanatate

Daca pana acum specialistii recomandau opt pahare de apa pe zi, un nutritionist britanic ne recomanda, pentru o sanatate mai buna, opt cani de ceai pe zi.
Potrivit doctorului Carrie Ruxton, care a comparat rezultatele a 47 de studii privind ceaiul, consumul a opt cani de ceai pe zi va avea beneficii semnificative asupra sanatatii, informeaza Daily Mail.Se pare ca bautura preferata a britanicilor ajuta la prevenirea bolilor de inima, la imbunatatirea functiilor cognitive, dar poate duce si la o viata mai lunga. Iar asta se datoreaza cafeinei pe care o contine ceaiul, care ajuta deasemenea la mentinerea bunei dispozitii.

Potrivit lui Ruxton, consumul optim de cafeina pentru un adult este de 400 de miligrame pe zi, echivalentul a opt cani de ceai pe zi. Bautura-minune ar fi recomandata si copiilor, insa consumul trebuie limitat la doua cani mici de ceai pe zi.
sursa www.ziare.com
Trimiteți un comentariu
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog

Aparate de incalzire pana la 45% reducere