Ceaiuri care trateaza afectiunile prostatei

Ce remedii din plante pot folosi pentru prostata? Tratament pentru prostata cu ceaiuri
Cei care sufera de afectiuni ale prostatei e bine sa stie ca isi pot ameliora afectiunea cu ceaiuri din plante medicinale.
Cele mai bune ceaiuri si remedii in forma de capsule pentru prostata.
- Ghimpele - care este antiinflamator, diuretic, reduce inflamatia prostatei, reduce considerabil frecventa urinarilor nocturne si reduce usturimule pe uretra
- radacina de urzica - este antiinflamator si diuretic

- licopenul - care se gaseste in rosii este un antioxidant foarte puternic si previne cancerul de prostata
- extractul de prun african - amelioreaza simptomele asociate cu hipertrofia beningna de prostata
- palmierul de Florida 0 are fructele care seamana cu maslinele si sunt foarte eficiente in tratamentul afectiunilor urinare. Previne acumularea de testosteron si inhiba cresterea tesutului prostatic.

Pentru tratarea infectiilor si inflamatiilor urinare se beau ceaiurile: ceai din seminte de dovleac, coada calului, ceai de menta, ceai de urzica, ceai de soc si osul iepurelui. Aceste ceaiuri sunt bune si pentru microlitiaza urinara, hipertrofie de prostata si prostatita.


Ceaiul cu ghimpe, pufulita, flori de gălbenele, urzica moarta, muguri de pin, splinuta, coada calului  decongestioneaza prostata si dezinfecteaza tractul urinar, reduce frecventa  mictiunilor nocturne si a usturimii ce pot aparea in timpul mictiunii. Aceste ceaiuri se recomanda pentru tratatament in hipertrofia de prostata, in infectii acute si cronice ale prostatei, in afectiuni inflamatorii si infecţioase ale vezicii urinare.

Modul de administrare ceaiuri pentru prostata. Se recomanda administrarea acestor ceaiuri deja dupa varsta de 35 de ani ca si preventie - in cure repetate de 1-2 luni. In caz de tratare prostata se fac cure de 3-6 luni cate 4-6 cani de ceai pe zi.

sursa articol
sursa fotografie

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog