Marul lupului

Ce este marul lupului? Descriere: Marul lupului este o planta medicinala folosita pentru multe afectiuni inca din Egiptul antic.

Denumirea stiintifica a plantei este Aristolochia clematitis.
Ce afectiuni se pot trata cu marul lupului ?

Din marul lupului se pot face ceaiuri, creme sau tinctura, care au efecte benefice pentru:
- se foloseste in tratarea de polipi, amigdalita, bronsita, rinita, alergii, raceala, astm, alergii
- vindeca eczemele, infectiile cu ulceratii, ranile, arsurile si oparirile pe piele, dermatozele, se foloseste si impotriva caderii parului
- e util pentru varice, plebite, ulcer varicos
Ceaiul din marul lupului
Ceaiul din Marul
Lupului
- vindeca boli ale femeilor : amenoree, oligomenoree, hipomenoree, regleaza ciclul menstrual, sterilitatea, usureaza contractiile uterului cand naste o femeie, se foloseste si in caz de prurit vaginal, candidoze, vulvite, infectii mamare, chisturi mamare

- trateaza bolile barbatilor: prostata, cancerul de prostata, infectiile glandelor Cooper, epididimita
- se fosoleste ca tratament pentru colon iritat, constipatie, diaree cu senzatie ca mai trebuie sa elimini,  hemoroizi externi etc

Cum se face ceai din marul lupului ? La 1 litru de apa se pun 2 linguri de planta maruntita. Se fierbe 4 minute dupa care se lasa sa se raceasca acaperit.

Cine face cura pentru bolile venerice gen candidoza, vaginita, trebuie sa faca bai caldute cu irigatorul de 2 ori pe zi, dimineata si seara. In cazul polipilor se fac inhalatii. Iar pentru problemele de piele si chisturi mamare se fac comprese pe zona afectata.

O cura cu aceasta planta trebuie sa dureze intre o luna si 3 luni.
Cat costa ceaiul Marul lupului? O cutie are un pret de aproximativ 20 de lei, ce are in greutate de 180 grame de planta uscata.

Ceaiul e marca Fanus Plant. E un produs eco, bio si 100% romanesc. Se gaseste in magazine naturiste sau se poate cumpara direct de pe site-ul acesta.

Tinctura din marul lupului
Tinctura Marul
Lupului
Pe voi cum va ajuta Marul lupului? Crema unguent Dermafitus de la Faunus cu Marul lupului costa putin, iar tinctura din marul lupului de 200 ml are un pret  acceptabil.

 Tinctura o puteti comanda online pe acest site. Cina a facut deja o cura depurativa cu aceasta metoda ? Se vad rezultatele repede ? Poate afecta sanatatea ? Are contraindicatii ? Poate provoca reactii alergice, efecte secundare ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog