Ceaiul bio organic Sweet Chilli , marca Higher Living

Vreti sa gustati un ceai "mai altfel", un ceai mai ciudat, mai interesant ?

Iata o idee inedita de ceai, e vorba despre ceaiul numit Sweet Chilli ( ardei iute dulce picant), produs de firma "Only natural - higher living" din West Sussex Anglia.

*articol actualizat in 8 sept 2017*

Ce contine "Sweet Chili Tea" si ce beneficii are ?

In prospect scrie ca acest ceai este o combinatie interesanta intre pudra de cacao, ardei iute (lat.Capsicum Annuum), radacina de lemn dulce (lat. Glycyrrhiza Glabra), rizomi de ghimbir (lat. Zingiber Officinalis), seminte de fenicul (lat.Foeniculum Vulgare), anason (lat. Pimpinella Anisum), piper negru (lat Piper Nigrum [ sau piperum nigra in unele locuri]), scortisoara (lat. Cinnamomum Zeylanicum), cardamom [ sau cardamon ] (lat. Elettaria Cardamomum, sau Elettaria Cardamonii), cuisoare (lat.Syzygium Aromaticum), vanilie pastai (lat. Vanilla Planifolia sau Vanilia Planifolium).
Imagine cu cutia ceaiului Sweet Chili - click pentru a cumpara acest ceai special
Cutia ceaiului mai special
Sweet Chili - producator
"Higher Living"

Toate substantele ceaiului sunt 100% culese din agricultura ecologica, ceeace inseamna ca este un ceai 100% bio si eco. (nu contine substante nenaturale, si componentele au fost crescute ca plante, fara pesticide si chimicale ! = puritate 100% )

Proprietatile miraculoase ale ingredientelelor recomanda acest ceai, avand urmatoarele proprietati benefice :

- ajuta digestia
- bun si in caz de raceala si gripa, nas infundat
- ajuta respiratia
- elimina toxinele si surplusul de kilograme

Servirea acestui ceai duce la o experienta unica pentru ca incanta atat gusturile cat si moralul oricarei persoane.

Cum se prepara ? Intr-o cana se pune 1 plic de ceai, se toarna apa fierbinte si se acopera pentru 5 minute pentru a se infuza.

Apoi se savureaza cald. Doza maxima este de 3 cani pe zi.NU depasiti doza zilnica !
Si ceaiurile pot avea efecte nedorite, daca nu respectati dozajul !

Ce pret are si unde se gaseste ?

O cutie de ceai Sweet Chilli cu 15 pliculete costa in jur de 17 lei. In Romania se poate cumpara in magazinele de tip plafar. Il puteti comanda si pe internet, online, de exemplu pe acest site

Actualizare articol din 8 septembrie 2017: se pare ca acest tip specific de ceai nu se mai gaseste pe piata din Romania. Recomandam, in locul lui, ACEASTA GAMA de ceaiuri, tot din brandul "Higher Living".

Este un ceai ideal si pentru a fi oferit cadou pentru ocazii speciale, aniversari, sarbatori, etc...

Cine a gustat deja ceaiul dulce picant ? V-a placut gustul acestui ceai ?

Il serviti alaturi de prajiturele, biscuiti ? Voua care ceai englezesc va place cel mai mult ?

Asteptam comentariile voastre aici pe blog in casuta de comentarii de sub articol, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) ale blogului, sau pe forum.
Publicam toate comentariile decente, chiar daca sunt impotriva produsului prezentat in articol !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog