Beneficiile ceaiului Scai Vanat

La ce se foloseste ceaiul din planta medicinala scai vanat ? Sincer nici nu am prea auzit pana acum de aceasta denumire, asa ca in momentul in care am descoperit acest ceai, imediat am inceput sa ne documentam sa aflam cat mai multe detalii despre aceasta plante medicinala.

Deci planta Scai Vanat are denumirea latina Eryngium planum L. Planta este de culoare rara, mai ales printre plantele medicinale, adica are o nuanta de un albastru-vinetiu atat pe tulpina cat si in partea superioara unde sunt florile care sunt inconjurate de  mici tepi de aceasi culoare.

Pentru ce boli se foloseste acest ceai ? Conform prospectului este recomandat pentru eliminarea problemelor respiratorii. In cazul in care aveti nasul infundat, tusiti, respirati greu si suierator, aveti dureri in gat, acest ceai e raspunsul la problema dvs de sanatate.

Efectul ceaiului Scai vanat este expectorant, fluidifica secretiile bronsice, calmeaza episoadele de tuse, este antiinflamator si diuretic, eliminand toxinele din corp.
Se poate folosi si pentru tratarea edemelor.

Comanda de aici  Ceai Scai Vanat livrare in Romania
Comanda de aici
Ceai Scai Vanat livrarea in Romania
Ce pret are si de unde se poate cumpara ?

 Este practic un produs ieftin, adica o cutie de iarba de Scai vanat vrac de 50 grame costa in jur de 3 lei.

Se gaseste de obicei in farmacii si magazine bio cu produse naturiste. Dar il puteti comanda si prin internet de pe site-ul acesta pentru livrare in Romania.

In cazul in care vreti pachetul sa fie trimis in strainatate, in Europa puteti comanda ceaiul de Scai Vanat la acest site - care livreaza in toate tarile din Europa. Pretul este diferit -costa cativa euro in plus pentru livrare internationala dar vi se trimite coletul direct la adresa la care o vreti.

Comanda ceai Scai Vanat cu livrare in strainatate toata Europa
Comanda ceai Scai Vanat
cu livrare in strainatate
toata Europa
Acest ceai nu are contraindicatii. Cum se administreaza ? Zilnic se pot bea cate 3 cesti din acest ceai, e recomandat sa-l consumati inainte de mesele principale. Prepararea ceaiului se face prin infuzie.

Adica intr-o ceasca se pune 1 lingurita mica de planta maruntita peste care se toarna apa fierbinte. Se acopera pentru 15 minute dupa care se strecoara si se bea.

Cine a facut deja un tratament cu acest ceai ?
 E eficient ? Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va calmati cu ajutorul acestui produs ?

 V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna se poate folosi și pentru par?că să mă clătăresc?

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog