Scapa de burta cu ceaiul Flat Belly cu mate si lemn dulce

Cum pot scapa de burta ? Vreau ceva simplu si natural. Ce sa incerc ?

Pe langa dieta corespunzatoare si sport, poti adauga in meniul zilnic consumul unui ceai din plante medicinale numit Flat Belly. Este un produs marca Mount Himalaya si se gaseste deja si la noi in Romania.

Asa cum ii spune si denumirea ceaiului Flat Belly -care tradus din engleza in romana inseamna abdomen plat, este un ceai recomandat pentru remodelarea corporala si eliminarea surplusului de grasime mai ales din zona abdomenului.
Este un ceai recomandat si pentru femei si pentru barbatii care vor sa scapa de burta si colacei.

 ceaiul care te scapa de burta
Ceaiul care te scapa de burta
Prospectul scrie ca ceaiul Flat Belly are urmatoarele beneficii:

- ajuta la slabit in talie
- iti da energie pe timpul dietei
- scade pofta de mancare
- intareste sistemul imunitar
- este usor laxativ, diuretic
- elimina balonarea
- ajuta digestia si calmeaza durerile intestinale
- se poate folosi si dupa mesele copioase pentru a usura digerarea alimentelor

Ce ingrediente contine ?

In compozitia acestui ceai sunt urmatoarele : ceai Mate, urzica, lemn dulce, lamaita, macese, ghimbir, trandafiri, musetel.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? Acest ceai este disponibil online direct pe acest site.  Pretul este acceptabil.

E posibil sa fie si in plafare si magazine naturiste.

Cine foloseste deja acest  ceai  ?  Il indulciti cu stevie, miere sau il beti ca atare ?

Va place gustul ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog