Tea...un ceai relaxat?


Tea...un ceai relaxat?

Vine un moment in viata oricarei persoane in care raspunsul este... "tea" :). O duminica dupa-amiaza lenesa, in care afara e innorat si simti nevoia sa te refugiezi intr-o aroma aburinda, de vanilie sau petale de magnolie.
Tot ce vrei sa auzi e o muzica in surdina, clinchetul linguritei pe portelan si paginile unei carti iubite rasfoite incet.Din fericire sunt multe locuri in Bucuresti unde o astfel de atmosfera este de gasit. Totul a inceput cu...
Un ceai la Cotroceni
In subsolul unei vile, unde nu se fumeaza, se sta mai mult in pozitia "tolanit" si se savureaza licoruri delicioase, intr-o atmosfera intima si usor promiscua. :)

Masute mici de lemn si scaunele ca in povestirile lui Creanga, separeuri cu iz oriental, o masuta rotunda de sufragerie - in astfel de lacasuri puteti savura unul dintre cele peste 100 de ceaiuri din meniu, servite "ca la carte".

Din activitatile cele mai frecvente in subsolul Cotrocenilor spicuim: pupatul, imbratisarile, susotelile de separeu, lucrul pe laptop, visatul cu ochii deschisi, rasfoirea unei carti.

Adresa: Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, nr.25
Telefon: 0721.66.95.35
Printre carti, la Vasiliada
Cu siguranta ati trecut de multe ori pe langa aceasta oaza de liniste, fara sa stiti ca se afla acolo. Intre Universitate si Unirii, vis-a-vis de Biserica Sfantul Gheorghe se afla o librarie cu fatada modesta: Vasiliada. La etaj e incropita o mica ceainarie. Daca nu aveti timp sa savurati o ceasca de licoare fierbinte, puteti cumpara unul dintre numeroasele sortimente expuse.

Locul este destul de mic si nu se fumeaza. Este o alternativa foarte buna daca vrei sa rasfoiesti o carte in tihna, pentru ca poti "imprumuta" orice titlu aflat in librarie.

Adresa: Bd. I.C. Bratianu, nr.12
Telefon: 0721.669.539

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog