Plantusin trateaza infectiile respiratorii, ceai sirop capsule masticabile

Ce fel de ceai e recomandat in caz de raceala si gripa? Cel mai ideal tratament naturist cu plante medicinale poate fi ceaiul antibrositic Plantusin B1 de la Fares.
Cumpara de aici ceaiul Plantusin bun pentru respiratie
Ceai Plantusin

In descrierea prospectului scrie ca este facut dintr-un amestec de plante medicinale naturale romanesti, este un remediu natural complex in urmatoarele afectiuni acute sau cronice ale aparatului respirator: raceala, gripa, laringita, bronsita, traheita, tuse, simptome infectioanse in caz de astm bronsic.

Elimina discomfortul si sustine sanatatea tractului respirator . Beneficiile produsului : este antiseptic, antiinflamator, expectorant, fluidizant, antitusiv, antimicrobian, antispastic bronsic.

Acest ceai este recomandat mai ales in perioada de toamna-iarna cand vremea este schimbatoare si chiar rece.

Cum se bea acest ceai? Ce cantitate se consuma? Se poate da si la copii? Acest ceai din plante poate fi folosit si de copiil. Administrarea se face in felul urmator: copii care au intre 3 si 6 ani vor bea zilnic cate 1-2 cani.

Cumpara de aici produse  Plantusin cu livrare in strainatate Europa
Cumpara de aici produse
Plantusin 
Copii care au intre 7 si 14 ani pot consuma zilnic cate 2-3 cani. Adolescentii peste 14 ani si adultii pot consuma cate 3-4 cani pe zi. Ceaiul se bea mereu inainte de a lua masa. Se poate bea si in perioada de sarcina sau alaptare? Da, ceaiul Plantusin se poate consuma timp de 5-10 zile, zilnic puteti bea cate 2-3 cani.
Ceaiul se indulceste cu miere si se bea cald.

Ce plante sunt in compozitia ceaiului? Ingredientele sunt: muguri de pin, sovarv, radacina de lemn dulce, muguri de plop, scai vanat, patlagina, fenicul, cimbru, flori de tei.
Plantum calmant comprimate

Cat costa ceaiul Plantusin? O cutie cu un gramaj de 50 grame vrac are un pret de aproximativ 4-5 lei. De unde se poate cumpara? Il gasesti in magazinele de ceaiuri naturiste, la orice farmacie din tara, in hipermarketuri si online chiar si pe site-ul acesta.

Exista si sub forma de capsule sau tinctura numita Plantusin. De exemplu daca sunteti in afara tarii dar doriti sa va cumparati produse romanesti le puteti comanda online direct pe acest link .
Capsulele Plantusin costa aprox 19 lei. COMANDA AICI


Despre ceaiul tratament pentru afectiuni respiratorii s-a vorbit si la televizor la urmatoarele canale tv:
- la Protv la emisiunea "Ce se intampla doctore?" unde a fost invitata doamna dr. Daniela Busneag si dr. Sebastiana Iftimie;
- pe Antena 2 la emisunea "Profu Menci" a vorbit dr. Carmen Nonn
- pe B1TV s-a vorbit despre ceaiul de la Fares la emisiunea "360" dr. Daniela Busneag.
Acest ceai este contraindicat copiilor sub 3 ani.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog