Acum iti poti lua ceaiul cu tine pe drum - cana de ceai cu capac si maner

Da, stim ca multa lume spune ca daca vrei sa bei un ceai cald, ai nevoie de timp si relaxare si sa dedici macar o jumatate de ora pentru savurarea ceaiului. Dar ce te faci cand toata ziua sau noaptea esti pe drum, alergi de colo-colo sau conduci si muncesti de-ti sar capacele, inclusiv noaptea... parca nu prea mai ai timp sa "lenevesti" pe o canapea si sa bei in liniste ceaiul, chiar daca de multe ori visezi la asta.

In cazul in care totusi vrei sa iei ceaiul cu tine pe drumul de serviciu sau sa il ai langa tine in masina sau la birou, atunci incearca noua cana cu capac si maner special creata pentru o astfel de intrebuintare. Seamana putin cu paharele alea mari de cafea pe care le tot vezi in filme ca le au in mana avocatii, detectivii, sau agentii FBI cand se apuca de lucru. Ei, acum si tu ai sansa sa iti duci ceaiul cu tine in cana speciala cu capac, in loc de cafea !

Exista 2 modele din aceasta cana, una in culoarea galbena si una maro. Inscriptia de pe ceasca e chiar draguta "Hi ! A good mood everyday ! Love Life" care tradus din engleza in lb. romana inseama "Buna / O buna dispozitie in fiecare zi /Iubeste viata"

Cat costa o astfel de cana ? Pretul unei cani cu capac si maner din silicon e in jur de 35 de lei. Vine impachetat special in cutie de carton. Ceasca este din portelan, Capacul de silicon te protejeaza sa nu te arzi la degete daca ceaiul e prea fierbinte, si pentru ca poti acoperi cana in acest fel, ai ceaiul cald pentru mai mult timp, portelanul nu se raceste repede.

Aceasta cana este ideala si pentru a fi oferita cadou cuiva drag, persoanei iubite, cu ocazia oricarei zile de sarbatoare, la o zi de nastere, la o aniversare, de valentine's day, sau cand pur si simplu vrei sa surprinzi placut o persoana draga tie.

De unde se poate cumpara? Pe internet il poti gasi pe site-ul acesta modelul galben,  sau AICI modelul maro.

In cazul in care faci comenzi peste 80 de lei, primesti si transportul gratuit.

Ce ziceti de acest tip de ceasca pentru ceai? Va place ? Ati cumparat deja, detineti deja asa ceva ? Cu maner de silicon sau din alt material ? Voi din ce fel de cani beti ceaiul cand sunteti la drum ? Ati vazut canile astea in mana agentilor FBI in filme, sau la alti actori ? Daca da, la cine, in ce filme ? Asteptam comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de social media (facebook si google plus) ale blogului. Publicam toate comentariile decente


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog