Un ceai special pentru curatarea colonului: colon clean tea

De multe ori cand vrem sa facem o cura de purificare - detoxifiere a organismului, prima intrebare care ne vine in minte este ... ok, ma apuc dar de unde sa incep ? Ce suplimente, prafuri, ceaiuri, solutii sa incerc ? Ce sa folosesc pentru detoxifiere, pentru purificare ?

O metoda naturala ar putea fi o cura de cel putin 2 saptamani, cu ceaiul care iti curata colonul de reziduri si toxine.




Ceaiul are numele de "Colon Clean Tea" si este un supliment alimentar facut doar din plante medicinale. Nu are in compozitie nici un  fel de substante artificiale, nu contine conservanti, nici arome, si nici coloranti. Deci, este 100% natural.

Prospectul scrie ca are urmatoarele indicatii :

- curata colonul si intestinele
- ajuta tranzitul intestinal
Cutia ceaiului pentru curatarea colonului
Colon Clean Tea

Ce contine de fapt ? Care sunt ingredientele ? Ingredientele de baza sunt fructele de paducel, semintele de senna (lat. Cassia Obtusifolia), semintele din planta "lacrima lui Iov" (lat. Coix Lachryma-jobi var. mayeun), frunze de ceai verde (lat. Camellia Sinensis), si  fructe de paducel (lat. Crataegus Pinnatifida).

Cum se foloseste acest ceai pentru curatarea colonului ?
Cate pahare de ceai se beau pe zi ? Cum se prepara ?

Intr-o cana mare de ceai se pune 1 pliculet peste care se toarna apa fierbinte (clocotita) si se lasa la infuzare prin acoperire cateva minute, dupa care se bea ceaiul cald.

Doza maxima permisa este de 2 plicuri, respectiv de 2 cani de ceai pe zi. In nici un caz nu depasiti doza zilnica recomandata.

Are contraindicatii ? Poate provoca reactii adverse, are efecte secundare ? Acest ceai nu se da deloc copiilor care sunt sub varsta de 3ani. Nu se recomanda acest ceai persoanelor care au probleme cu inima, au hipertensiune, probleme de ficat, stari de anxietate, sau au probleme cu somnul, pentru ca, ingredientele amestecului energizeaza, si ofera o stare de trezie, facand adormirea dificila.

Cat costa si in ce magazine se vinde ? O cutie cu 30 de pliculete are un pret de aproximativ 6 lei la locatia indicata de noi online, AICI. 
E posibil sa fie spre vanzare si in magazinele bio, in farmaciile naturiste, insa, nu in toate, pentru ca e un ceai mai special si nu este cunoscut (inca ?) de personalul din farmacii.

Ati consumat deja acest ceai ? Ce gust are ? Sau alt ceai asemanator pentru curatarea colonului ? Asteptam comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de social media ale blogului. Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog