Ceaiul Laxen te ajuta sa scapi de constipatie si probleme intestinale

Uneori acumularea de toxine in organism ne poate da peste cap intregul echilibru.
Cum pot scapa de balonare, gazele intestinale sau de constipatie ? Cea mai recomandata metoda de a scapa de astfel de probleme e consumarea periodica a ceaiurilor sau suplimentelor pe baza de plante medicinale.

De exemplu ceaiul numit Laxen produs aici in Romania de catre Dacia Plant vine in ajutorul celor care vor sa elimine starile de balonare (burta umflata dupa mancare), constipatie, gaze intestinale.

Ce ingrediente contine acest ceai? Laxen are in compoztie urmatoarele: crusin (lat.Rhamnus frangula), scoarta de lemn dulce (lat. Glycyrrhiza glabra), senna (lat. Cassia angustifolia), fenicul (lat. Foeniculum vulgare), cicoare (lat. Cichorium intybus), roinita (Melissa officinalis)

Cumpara de aici ceaiul Laxen care te scapa de constipatie
Comanda de aici ceaiul Laxen
Acest ceai este laxativ, coleretic, antiseptic intestinal si colagog.

Cum se bea ? Cum se foloseste ? Ceaiul se poate prepara prin infuzare. Adica se pun 2 lingurite mici de amestec de plante intr-o cana peste care se toarna apa fiarta.

Se lasa la infuzat aproximativ 20 minute dupa care se strecoara si se consuma cald pe stomacul gol.

Se bea o cana din acest ceai seara inainte de a a adormi. Isi face efectul pana dimineata :)

Cat costa ceaiul anticonstipatie Laxen ?

O cutie de 50 gr are un pret de aproximativ 5 lei.  Se gaseste in magazinele bio, naturiste. Il puteti cumpara si de pe internet si vi se duce coletul acasa prin curier direct de pe acest site.

In aceeasi gama exista Laxen sub forma de comprimate sau sirop Laxen Ingerasul pentru copii. Le puteti comanda online direct de la acest magazin naturist.

Capsulele Laxen costa in jur de 18 lei
iar siropul Ingerasul Laxen pentru copii
are pretul de 21 lei.

Cumpara aici produsele  Laxen
Cumpara aici produsele
Laxen
Are contraindicatii ? Poate provoca reactii adverse ?

Nu se recomanda consumul acestui ceai de catre femeile care sunt insarcinate, sau alapteaza, nici persoanele care au alergie sau sensibilitate la oricare din ingredientele din acest ceai compus.

Cine a folosit deja acest ceai pentru a scapa de problemele stomacului si a intestinelor ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog